Hey daar,
in dit blogartikel stel ik één van de gerechten uit het gratis e-book "Lekkere LUNCH-recepten" aan je voor.
Heb jij dit ebook nog niet gedownload? Dat kan HIER nog altijd.
Het recept dat ik hier met je deel is dat van 'Warme salade met grillkaas'.
Mmmm, het water loopt me al in de mond...
Ideaal voor als het buiten wat kouder is...
Ken je halloumi? Het is een typisch Cypriotische, ongerijpte kaas met een stevige structuur waardoor die perfect is om te grillen.
Als je halloumi krijgt die zo'n heerlijk krokant korstje... Mmmm, heerlijk.
Halloumi is tegenwoordig in de meeste supermarkten te vinden en is overheerlijk om je slaatjes te 'pimpen'.
Probeer het zeker maar eens uit... Echt een aanrader.
Laat het smaken!
30 minuten
2 personen
Hoofdgerecht
Ingrediënten
-
1/2 courgette
-
1/2 aubergine
- 1/2 venkel
- 1 rode paprika
- 250 gram halloumi
- Pijnboompitten
- Olijfolie gemend met chili- of paprikapoeder
- Peper en Zeezout
- Peterselie
Bereiding
- Snijd alle groenten in plakken, meng ze door het olijfolie-kruidenmengsel en gril ze tussen de grillplaat.
- Snijd de halloumi in schijfjes en gril deze tot ze mooi goudbruine streepjes krijgen.
- Rooster een handvol pijnboompitten in een droge pan.
- Schik alles op een bord, en strooi de pijnboompitten en de gesnipperde peterselie erover.
- Besprenkel met nog wat olijfolie.
Ontvang je gratis versie van de
"Lekkere LUNCH-recepten".
Ook interessant...
Ontvang je gratis versie van de
"40 tips voor een fitter leven".
Reactie toevoegen