ENERGIEKE SPREKER BOEKEN?

Neem CONTACT met ons op

Saartje Vandendriessche

Je zou het niet zeggen als je haar ziet... Maar toch voelde Saartje zich lange tijd heel futloos. Ze ging dan ook op zoek naar mogelijke oorzaken hiervan. In de zomer van 2017 had ze in 1000 Zonnen, op Eén, een rubriek waarin ze verschillende dingen uittestte om opnieuw meer energie te krijgen. Dit resulteerde ook in een boek met de titel 'Altijd energie'.

En wie energie zegt, komt in Vlaanderen al snel uit bij WordFit...

Nadat Saartje en Fré Heylen (zie ook hieronder) enkele malen samen zaten, besloten ze samen hun krachten te bundelen.

Ze willen dan ook de missie van WordFit, om van Vlaanderen de fitste regio ter wereld te helpen worden, kracht bijzetten door het geven van energieke presentaties.

Mensen enthousiasmeren door haar vlotte babbel, daar is Saartje altijd goed in geweest. Maar ze wilde ook wel een goed gefundeerde en wetenschappelijk onderbouwde achtergrond meekrijgen wat betreft het coachen van mensen. Daarvoor ging ze in de leer bij Fré en vandaag de dag kan je Saartje dan ook inhuren voor energieke presentaties bij jou in het bedrijf of organisatie

 

  

Frédéric Heylen

Frédéric Heylen is oprichter van WordFit.

Hij had van bij de opstart van WordFit, in 2011, de doelstelling om zoveel mogelijk mensen aan te zetten tot een gezonde en energieke levensstijl. Hij maakte hiervan dan ook zijn levensmissie.

Hij deed dit niet alleen door het fysiek en persoonlijk gaan begeleiden van mensen. Neen, hij zette van bij het begin ook in op het brengen van wetenschappelijk onderbouwde informatie. Die informatie werd gebundeld in onze blog en vanaf oktober 2012 op de Faebookpagina van WordFit. Deze groeide ondertussen uit tot de grootste online FIT-community van Vlaanderen...

Onderweg kwam, bij het creëren van informatie omtrent een fitte levensstijl, ook meer en meer het creatieve kantje van Fré naar boven. Daarnaast kon ook de passie voor video niet langer onderdrukt worden. 

Fré Heylen als spreker "Energieke spreker"

Fré studeerde voor hij LO ging studeren namelijk ook nog een jaartje audiovisuele technieken. Omdat hij toen al de kracht van video inzag...

Video inzetten om verhaaltjes te brengen! Wie Fré persoonlijk kent, kan niet ontkennen dat hij nogal een babbelaar is... Ook kan hij zijn energie maar moeilijk wegsteken. En dat hoeft ook niet.

Fré draagt zijn energie over op jou. Op jouw team, jouw organisatie, ...

Hij geeft energieke infosessies en workshops. Dit zowel in de WordFit-studio te Bouwel (Grobbendonk) als op locatie. Dit kan dan gaan over voedingbewegenrust/ontspanningmindset of natuurlijk een combinatie van deze aspecten die allemaal belangrijk zijn voor een gezonde, energieke en dus fitte levenstijl.

Hier vind je een korte impressie van een eerder, door WordFit georganiseerd seminar, waarop ook uiteraard Fré niet kon ontbreken...

 

 

ENERGIEKE SPREKER BOEKEN?

Neem CONTACT met ons op