"WHAT'S IN FOR ME?"

1

Holistisch welzijn: welzijnsplatform WordFit biedt een alomvattende benadering van gezondheid en welzijn. Als ondernemers, zelfstandige of vrije beroeper heb je het vaak druk en is je schema vaak onvoorspelbaar waardoor het moeilijk kan zijn om je gezond- en fitheid voorop te stellen. WordFit biedt tools en middelen om zowel fysieke, mentale, financiële en sociale welzijnsbehoeften aan te pakken.

 

2

Gemak: Dit platform biedt verschillende diensten, van beweeg- en voedingsbegeleiding tot stressbeheerstechnieken, allemaal op één plek. Dit gemak is vooral waardevol voor degenen die mogelijk geen tijd hebben om zelfstandig diverse welzijnsdiensten te onderzoeken en te vinden.

 

3

Flexibele Toegang: Ondernemers, zelfstandigen en zij die een vrij beroep uitoefenen hebben vaak specifieke en niet altijd conventionele werkuren. Welzijnsplatforms bieden de flexibiliteit om op elk moment toegang te krijgen tot middelen en naadloos in hun schema's te passen.

 

4

Aanpassing: welzijnsplatforms WordFit biedt gepersonaliseerde aanbevelingen op basis van individuele doelen, voorkeuren en behoeften. Deze op maat gemaakte aanpak zorgt ervoor dat je als gebruiker begeleiding en ondersteuning ontvangt die aansluit bij jouw specifieke omstandigheden.

 

5

Stressbeheer: De eisen van ondernemerschap en zelfstandig werk kan leiden tot hoge niveaus van stress. Op ons platform vind je ook hulpmiddelen ontspanningstechnieken en -oefeningen maar ook stressbeheertools om effectief te helpen bij het voorkomen van burn-out, gezondheidsproblemen en andere uitdagingen die bij hun professionele activiteiten komen kijken.

 

6

Ondersteuning voor mentale gezondheid: Het runnen van een bedrijf of zelfstandig werken kan isolerend zijn en emotioneel uitdagend. WordFit biedt inhoud met betrekking tot emotioneel welzijn, veerkracht en ondersteuning voor je mentale gezondheid.

 

7

Werk-Privébalans: als ondernemers, zelfstandigen of vrije beroeper kan het wel eens gebeuren dat je worstelt met de balans tussen werk en privé. Hier vind je ook evidence based practices om bijvoorbeeld je grenzen te beheren en evenwicht te vinden tussen je professionele en persoonlijke leven.

 

8

Langdurig succes: Het behouden van welzijn is essentieel voor langdurig succes. Een gebalanceerd en gezond individu is productiever, creatiever en gefocust, wat kan bijdragen aan langdurig ondernemerssucces.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbod WordFit welzijnsplatform

AANBOD

Uniek voor ondernemers, zelfstandigen en vrije beroepers

Ontdek het HIER