20 minuten
2 personen
Ingrediënten
- aubergine
- olijfolie
- peper en zout
- kurkuma
Bereiding
- Verwarm je oven al maar voor. Op 180 à 200 graden.
- Je snijdt een aubergine overlangs door in fijne plakjes
- Je bestrijkt deze met flink wat olijfolie.
- Je doet er al zeker peper en zout op.
- Ik koos ervoor om er deze keer ook nog wat kurkuma bij op te doen. Kurkuma is een kruid dat ik regelmatig in m'n voeding probeer te gebruiken. Het zou namelijk een natuurlijke immuunsysteembooster zijn en een natuurlijke geneeskrachtige eigenschappen bezitten. Wat er nu allemaal van waar is en in welke mate weet ik niet maar het kan zeker geen kwaad om ook dit regelmatig in je voeding te integreren. Zoals al dikwijls gezegd is en blijft het nu eenmaal super belangrijk in de WordFit-voedingsmethode om zoveel mogelijk te variëren.
- Je legt de goed afgekruiden plakjes aubergine op je ovenrooster of bakplaat. Het werkt allebei. Je laat ze een goed kwartiertje in de oven liggen en nadien heb je heerlijk knapperige en gezonde 'chips van aubergine'. Heerlijk genieten! Probeer het zeker maar eens uit en laat het jullie smaken!
Ook interessant...
Ontvang je gratis versie van de
"Lekkere LUNCH-recepten".
Reactie toevoegen